foto: Heyblom Fotografie
foto: Heyblom Fotografie

Felicitaties voor diamanten echtpaar Stehouwer-Hoek

Algemeen 988 keer gelezen

Numansdorp - Op 25 maart waren Adri Stehouwer (85) en Truus Stehouwer-Hoek (85) 60 jaar getrouwd. Wethouder Robin Heij feliciteerde ze namens het gemeentebestuur met hun diamanten huwelijk. Voor deze speciale gelegenheid nam hij een mooi boeket bloemen mee.

Adri en Truus hebben elkaar in het gemeentehuis ontmoet. Het regende en hij heeft haar toen naar huis gebracht. Ze hebben 2 getrouwde kinderen. Zoon Leo woont in Numansdorp, met 2 (klein)kinderen en dochter Angela Boer-Stehouwer woont in Goudswaard. 

Meneer heeft 40 jaar als ambtenaar bij de gemeentelijke overheid gewerkt. Hij is begonnen bij gemeente Maasdam, daarna volgde Spijkenisse. Vanaf 1964 werkte hij voor gemeente Numansdorp (later Cromstrijen). 

Veel vrijwilligerswerk gedaan

Na zijn werkzaamheden heeft meneer Stehouwer verschillende vrijwillige werkzaamheden verricht. Zo was hij onder andere voorzitter van Zorgcentrum de Buitensluis en zat hij 10 jaar in het bestuur van Waterschap De Groote Waard. Ook was hij actief als vrijwilliger voor de Kerkenraad Hervormde Gemeente Numansdorp en voor Ouderenzorg, onder meer voor PCOB en de gemeentelijke seniorenadviesraad.

Truus heeft gewerkt op de secretarie van gemeente Maasdam. Verder heeft zij zich onder andere ingezet voor het Kinderfonds van de Verenigde Naties (UNICEF). Daarvoor heeft zij een gouden speld ontvangen voor 40 jaar werkzaamheden. Ook heeft zij vele jaren vrijwilligerswerk gedaan in de Buitensluis. Zij was ook lid van de werkgroep Ontwikkelingssamenwerking van de gemeente. 

Koninklijk onderscheiden

Samen waren zij tientallen jaren vrijwilliger in het verzorgingstehuis de Egmontshof in Oud-Beijerland. Allebei ontvingen zij voor het vrijwilligerswerk een Koninklijke onderscheiding

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant