V.l.n.r. Arie Pieters, Hein van der Meij, Krijn Vogelaars en Thecla de Bree.
V.l.n.r. Arie Pieters, Hein van der Meij, Krijn Vogelaars en Thecla de Bree.

Schrijvers uit Hoeksche Waard hebben iets te bieden

Algemeen 917 keer gelezen

Hoeksche Waard - Vier auteurs uit de Hoeksche Waard presenteren hun boek(en). Boekhandel Bij Arie in Puttershoek gaf woensdag 27 maart aan vier auteurs de gelegenheid om hun boek(en) te presenteren en dat was een succes.

Schrijvers hebben lezers nodig en andersom hebben lezers schrijvers nodig en is de boekhandel een middel om die twee bij elkaar te brengen. Boekhandel Bij Arie besloot hiervoor de gelegenheid te geven. 
Vier Hoeksche Waardse auteurs, waaronder een bekende en drie minder bekende boden een inkijkje in hun uitgegeven boek.

Het is een divers gezelschap met één overeenkomst, het schrijven zit hun in het bloed, en bestond uit: Arie Pieters (onder andere De Beer is los), Hein van der Meij (Zonaanbidding), Krijn Vogelaars (Het Neumann mysterie) en Thecla de Bree (Luiken dicht).

Het bezoekersaantal in de boekhandel van Puttershoek is hoog en daar boften de auteurs mee. Er was belangstelling genoeg en om de lezers extra te stimuleren, las auteur Thecla de Bree af en toe een passage voor uit haar boek.

Dank aan Arie

Hierbij bedanken de auteurs natuurlijk Arie voor zijn inzet. Bij nieuw verschenen boek(en) van deze Hoeksche Waardse schrijvers is dit zeker voor herhaling vatbaar. Er werd al geopperd om een schrijverscollectief te beginnen en wie weet.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant