Afbeelding

Mooie natuurwandeling met Vrouwen van Nu

Algemeen 503 keer gelezen

Numansdorp - Een mooie natuurwandeling op 11 april. Gelukkig komt het voorjaar er weer aan ! Iedereen herkent de kriebels om naar buiten te gaan, te genieten van de ontluikende natuur en de (nog) milde zon op je huid te voelen... Daarom organiseren de 4 afdelingen van Vrouwen van Nu, regio Hoeksche Waard een Provinciale wandeling.

Ze gaan het “Vlonderpad Rondje“ lopen vanuit Numansdorp. Het is een makkelijke wandeling over goed begaanbare paden van 5,8 km en duurt ongeveer 1.5 uur. Voor de mensen die een grotere afstand willen afleggen is de route eenvoudig te verlengen! Er is dus volop gelegenheid om vriendschappen aan te halen, nieuwe sociale contacten te leggen en samen te genieten van alles wat we onderweg tegenkomen.

Alle leden van de Vrouwen van Nu, Zuid Holland zijn uitgenodigd om mee te lopen. Overigens is iedereen, lid of geen lid, van harte welkom mee te lopen, ook vriendinnen zijn welkom als kennismaking met vereniging Vrouwen van Nu !

Datum en Tijd : Donderdag 11 april. Inloop: 10.00-10.30 uur bij Restaurant Tast Toe, Voorstraat 15 Numansdorp. Gelegenheid voor koffie.

Parkeren : Dorpshaven van Numansdorp (tegenover Het Schippershuis, Molendijk 2). Neem je eigen lunchpakketje en wat drinken mee ! Mocht je graag lunchen in een restaurant dan zijn er 3 gelegenheden in de buurt waar je gezellig kunt gaan zitten !

Graag aanmelden ovv je naam en de afdeling waar je vandaan komt vóór 4 april bij janet.hartenberg@gmail.com of corriekappetein@gmail.com

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant