De twee jeugdteams van BSM.
De twee jeugdteams van BSM.

Badminton Smashing Maasdam huldigt kampioenen

Algemeen 394 keer gelezen

Maasdam - Op vrijdagavond 12 april heeft badmintonvereniging Smashing Maasdam (BSM) haar kampioenen geëerd tijdens het jubileumseizoen kampioensfeest in sportcafé Duyf in Maasdam.

Maar liefst 4 van de 5 teams die meedoen aan de bondscompetitie zijn kampioen in hun afdeling geworden. Dit is een uitzonderlijk resultaat!

Team 1 senioren werd dit seizoen versterkt met drie spelers van Niton ’s Gravendeel.

De teams 2 en 3 bestaan volledig uit BSM spelers. Bijzonder is ook het kampioenschap van jeugdteam 2 en de tweede plaats voor jeugdteam 1. Zij deden namelijk voor het eerst mee aan de competitie van de badminton bond.

Micah Kruithof van jeugdteam 1 maakte bovendien indruk door de meeste punten te vergaren tijdens de wedstrijden.

Alle teams zijn gehuldigd en daarbij was er voor elk teamlid een presentje als dank voor hun inzet voor de vereniging.

Na de huldiging werden de kampioenschappen op de gezellige BSM manier gevierd. Dit gebeurde onder andere op de muziek van dj Remco (Zinfinity).

BSM speelt ook met drie teams in de Hoeksche Waard Competitie en als kers op de taart is daarin op 18 april het eerste team kampioen geworden!

Wie interesse heeft om te komen badmintonnen bij de gezellige vereniging is elke dinsdagavond vanaf 20.00 uur van harte welkom in sporthal Duyvesteyn in Maasdam. Kijk voor meer informatie over BSM op website www.smashingmaasdam.nl

BSM Team 1 HWC
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant