Feestje in Nieuw-Beijerland. (foto: pr)
Feestje in Nieuw-Beijerland. (foto: pr)

Volleybal De Drieslag kampioen in laatste wedstrijd seizoen

Algemeen 563 keer gelezen

Nieuw-Beijerland - In je laatste wedstrijd van het seizoen kampioen worden. Dat gebeurde bij het volleybal recreantenteam “De Drieslag”. Er was nog 1 wedstrijd te spelen tegen de nummer 2 waar ze minimaal 1 punt voor nodig hadden.

Dus met 4 dames en 4 heren begonnen met de warming-up. Dit seizoen met een extra dame begon men aan de thuiswedstrijd in het Dorpshuis De Swaensvoet in Nieuw-Beijerland.

Het was een mooie wedstrijd met veel strijd van beide kanten want ook de nummer 2 kon nog kampioen worden als zij met 0-4 zouden winnen maar de 1e set ging naar de Drieslag toe waardoor Astrea geen 1e meer kon worden. 
Omdat De Drieslag hierdoor nu al kampioen waren gingen de 2e en 3e set wat moeizamer maar ook uiteindelijk wonnen ze deze sets als een echte kampioen. Zelfs de laatste set werd overtuigend gewonnen met 25-16 waardoor de laatste wedstrijd gewonnen werd met 4-0.

Door deze 4-0 zijn de recreanten van de “De Drieslag” kampioen van Randstand MIX Poule E. Volgend seizoen spelen ze dus een niveau hoger tegen nieuwe tegenstanders. 

Door dit kampioenschap moeten de teamleden voortaan elke dinsdagavond harder trainen in de Dorpshuis De Swaensvoet. Maar eerst gaan ze dit met heel de vereniging vieren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant