Afbeelding

Oranjefeesten in Piershil

Algemeen 625 keer gelezen

Piershil - Woensdag 17 april was de feestschuur van de Oranjevereniging in Piershil omgetoverd naar de spelarena van de Alleskunner Piershil. Bijna 60 kinderen konden met elkaar hele leuke spellen doen en was de winst voor het gehele team. Het enthousiasme spatte er onder andere van af met snoep hap-hengelen en het beker draai spel. Een super geslaagde middag voor de kinderen van 7 tot en met 12 jaar.

“Confetti in het Kasteel”

Woensdag 24 april was het de middag voor de kinderen van 2 tot en met 7 jaar. De kindercommissie moest snel schakelen omdat 1 van de acteurs ziek was geworden. De bijna 100 kinderen hebben daar gelukkig niets van gemerkt en genoten van de voorstelling Confetti in het Kasteel. De kinderen hebben een fantastische slinger gerrrrrregeld, omdat Hetti Confetti deze vergeten was te kopen. 

Samen met Prinses Es hebben zij een cadeau gezongen voor de zieke Prins Es, die op bed lag. Het feest werd afgesloten met heerlijke pannenkoeken, die door lieve ouders zijn gebakken. Met trots kijkt men terug op een hele leuke middag met een ge-wel-dig feest!”

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant