Afbeelding

Summer Edition WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s 10’s op 22 juni in Koningshoeve

Algemeen 287 keer gelezen

Klaaswaal - Het gezelligste feest van Nederland komt op zaterdag 22 juni naar de Hoeksche Waard voor een speciale Summer Edition! De prachtige locatie de Koningshoeve in Klaaswaal is deze avond de plek waar je moet zijn. 
WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s 10’s neemt je mee naar de tijd van zon, zee en strand! De lekkerste zomerhits zoals “Wham – Club Tropicana”, “The Underdog Project – Summer Jam” en “Vengaboys – We’re Going To Ibiza”, zullen deze editie onvergetelijk gaan maken. Waan je terug in de tijd dat Pamela Anderson in slow motion over het strand van Malibu rende.

Wil jij deze zomer genieten van DJ’s en van alle top hits uit de 80’s 90’s 00’s en 10’s? Zet jezelf op aanwezig bij het event en bestel nu je tickets. 

WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s 10’s is maandelijks te vinden op diverse locaties in Nederland waaronder vast in de Cornelis Bar & Kitchen Rotterdam, Panama Amsterdam, De Effenaar Eindhoven en Van der Valk locaties in heel Nederland. Tijdens elke editie nemen de beste DJ’s plaats achter de draaitafels en is de vaste MC aanwezig om een super feest te verzorgen met alle danceable hits o.a. Katy Perry, Madonna, Michael Jackson, Pitbull, Justin Timberlake en nog vele andere deuntjes uit de 80’s, 90’s, 00’s en 10’s. De video beelden nemen je mee terug in de tijd en we verrassen je met alle legendarische filmbeelden.

De Koningshoeve is een echte stijlvolle locatie in Klaaswaal waar WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s 10’s perfect past. Direct langs provinciale weg zie je de hoeve al liggen en is deze locatie het ideale decor voor een onvergetelijke avond uit. Gratis parkeren kan gewoon voor de deur. 

Tickets en vrijkaartjes

Tickets via www.wealllove.com Het Kompas mag van de organisatie weer een paar vrijkaartjes weggeven. Stuur een mailtje naar redactiekompas@groothellevoetmediacentrum.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant