De vertrouwde medewerkers van Albert Heijn Zuid-Beijerland staan vanaf 11 juni weer enthousiast voor je klaar in de vernieuwde winkel.
De vertrouwde medewerkers van Albert Heijn Zuid-Beijerland staan vanaf 11 juni weer enthousiast voor je klaar in de vernieuwde winkel.

Vernieuwde Albert Heijn Zuid-Beijerland opent op 11 juni

Algemeen 527 keer gelezen

Zuid-Beijerland - De verbouwing van winkelcentrum Zuid-Beijerland is in volle gang. Ook de Albert Heijn. Op dinsdag 11 juni om 11:00 uur wordt de winkel feestelijk heropend. Gall & Gall, Etos en de nieuwe Primera openen gelijktijdig de deuren. 

Ook de Albert Heijn krijgt een ware metamorfose en gaat daarom op woensdag 22 mei om 18:00 uur tijdelijk dicht. De supermarkt aan de Gravin Sabinastraat 52 wordt iets groter en het assortiment flink uitgebreid. 

Er komt nog meer aandacht voor vers, gemak en voordeel. Op dinsdag 11 juni om 11:00 uur wordt de winkel feestelijk heropend. Gall & Gall, Etos en de nieuwe Primera openen gelijktijdig de deuren. 

De Albert Heijn van ondernemer Marvin Krastman wordt van vloer tot aan plafond volledig vernieuwd. De ingang, die nu aan de pleinzijde zit, wordt verplaatst naar de straatzijde en ook de indeling verandert compleet. De Gall & Gall gemak verhuist naar een andere plek in de passage en zal een volwaardige Gall & Gall worden. 

“Klanten zullen echt verrast zijn. Onze winkel is straks niet alleen ruimer en mooier, maar ook duurzamer. Alle koelingen zijn afgedekt, overal hangt ledverlichting en gas wordt niet meer gebruikt”, vertelt Marvin Krastman.  
Albert Heijn Zuid-Beijerland heeft straks een nog uitgebreider assortiment. Vooral het aanbod van verse producten wordt groter en gevarieerder. Er komen meer verspakketten en voor ontbijt, lunch of borrel is er een ruimere selectie vleeswaren, kazen, salades en tapas.
Bij de bakkerijafdeling komt meerdere keren per dag heerlijk vers brood rechtstreeks uit de oven en klanten kunnen daar ook terecht voor lekker gebak, koekjes en chocola. Door de herindeling komt er ook meer ruimte voor houdbaar en diepvries.

Keuze in prijs 
De supermarkt heeft groot aanbod A-merken en eigen-merkproducten. Elke week zijn er heel veel Bonusaanbiedingen en bovendien kun je kiezen voor Prijsfavorieten, dat zijn producten van topkwaliteit met een altijd lage prijs.

Marvin Krastman en zijn team nodigen iedereen uit bij de opening aanwezig te zijn. “Er is gezellige muziek en ook de beroemde levensgrote hamster is erbij. We hopen al onze klanten weer te zien op 11 juni en zijn erg benieuwd naar alle reacties”, aldus de ondernemer.

Tijdens de verbouwing ben je welkom bij Albert Heijn-winkels in de buurt: Wethouder Van der Veldenweg 8 in Numansdorp en de Beijersehof 19 in Oud-Beijerland. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant