Afbeelding

2ehands Speelgoedbeurs tbv stichting ‘het Vergeten Kind’

Evenement 175 keer gelezen

Strijen - In Spiritueel Centrum Balance aan de Boompjesstraat 27 wordt zaterdag 28 mei een 2e hands Speelgoedbeurs gehouden. Ruim 100.000 kinderen in Nederland groeien op zonder liefde & aandacht, zijn verwaarloosd of mishandeld. 

Stichting “Het vergeten kind” zet zich in voor alle kinderen die dit nodig hebben, maar daar is geld voor nodig. Dat geld wordt deels bijeen gebracht door donateurs, maar ook door activiteiten. Eén van deze activiteiten is onder andere de 2ehands speelgoedbeurs; een derde deel van de opbrengst wordt direct gedoneerd aan de stichting. 

Op zaterdag 28 mei, van 11.00 tot 16.00 uur is er in zaal 3 van het centrum zo’n speelgoedbeurs; schoon speelgoed, vaak zelfs nieuw speelgoed (dankzij grote partijen in kunnen kopen), geschonken speelgoed, gerepareerd speelgoed, voor zowel baby’s, peuters, kleuters en kinderen tot ca een jaar of tien. 

Van poppen tot houten treinen, poppenwagens en -bedjes, Nijntje, Bumba, Woezel & Pip, maar ook Actionman, spelletjes, puzzels en noem maar op....Help je mee een mooi bedrag bijeen te brengen? Er is alleen contante betaling mogelijk!

Uit de krant