Afbeelding

Bonte derde editie huiskamerfestival Bij Beijers Binnen

Algemeen 283 keer gelezen

Oud-Beijerland - Zondag 8 oktober bruist voor de derde keer het centrum van Oud-Beijerland. Wandelend of fietsend hoppen de festivalbezoekers tussen Laningpark en Havendam van locatie naar locatie om zich te laten verrassen door een unieke voorstelling van een half uur. Ook dit jaar is er weer een grote diversiteit aan artiesten:

Ginger Jelly musica-theatraal – Sander Nijbroek singer-songwriter – Panashhh funpop – Vioolduo Expressivo wereldmuziek– Pro Arte klassiek-musische vertelling - Frank Groenendijk jazz – Duo Lomartique tango – Miss Clementine folk – Carmen Wouters klankschalen, kortom voor ieder wat wils!

En als kers op de taart wordt de bezoeker per locatie door de gastheer, of gastvrouw, getrakteerd op een heerlijk hapje en drankje. Elk jaar zijn er weer nieuwe locaties te bewonderen – lekker gluren bij de buren – waarvan één met een sociaal-maatschappelijk karakter. Deze keer is gekozen voor Up Social Club aan de Bijl. De omgebouwde Bijlschool biedt dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking. Nieuwsgierig geworden naar waar zijn zoon Sander tijdens het festival gaat spelen, nam vrijwilliger Steve Nijbroek alvast een kijkje: “Het belooft een geweldige culturele middag te worden.” Wilt u ook genieten van minimaal 4 verschillende acts in hartje Oud-Beijerland, bestel dan een kaartje à €15,- via de website: www.bijbeijersbinnen.nl!

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant