Afbeelding

Oranje Zwart/De Hoekse 1 wint ook 2e wedstrijd

Algemeen 377 keer gelezen

Westmaas - Na de overwinning op Terda (uitslag 11-6) is het 1e van Oranje Zwart er ook zaterdag 25 september in geslaagd om 2 punten te pakken.

Na het openingsschot van Ingmar Kamp volgde snel een reactie van Focus waardoor de stand gelijk bleef. Na een zeer spannende 1e helft waarin duidelijk was dat de teams aan elkaar gelijk waren liep Oranje Zwart helaas een achterstand op voor de rust van drie punten (6-9).

In de rust werd al snel duidelijk dat deze wedstrijd gewonnen kon worden wanneer we onze rust konden bewaren door ons eigen spel te spelen. Vervolgens kwam Oranje Zwart weer op een gelijkspel, door de benutte strafworp van Daan Meulmeester en de vrije bal van Ilse Reedijk.

Door de blessure van Daan Meulmeester maakte Sven Vermaas in de 2e helft zijn debuut in het eerste. Het was Sander Reedijk die de stand weer gelijk bracht (12-12) met een mooi afstandsschot. Vervolgens zorgde Stan Maarleveld voor een voorsprong waar Focus direct op reageerde en er weer druk op het team kwam om de laatste paar minuten scherp te blijven om de punten thuis te houden.

Met een zeer enthousiast publiek naast de lijn, zorgde Sander Reedijk weer voor een gelijk spel. Vervolgens was het Ingmar Kamp die de laatste aanval benutte en met een afstandsschot de stand op 15-14 bracht.

Na deze prachtige thuisspeeldag waar de punten in Westmaas zijn gehouden zal er weer hard getraind worden om ook de volgende 2 punten tegen Voltreffers mee naar huis te nemen.