Afbeelding

Flinke bestuursuitbreiding bij SSS

ma 15 nov 2021, 10:32 Algemeen 35 keer gelezen

Klaaswaal - Op donderdag 11 november heeft de ledenvergadering van voetbalvereniging SSS unaniem ingestemd met het benoemen van 8 nieuwe bestuursleden, inclusief een nieuwe voorzitter in de persoon van Bas van der Linden.
De overige nieuwe bestuursleden zijn John Bos, Marcel Richard, Jurjen Nienhuis, Lieke Nienhuis- Rieken, Jeroen Blom, Johan Zevenbergen en John van Zetten. Zij zullen elk hun eigen portefeuille gaan beheren.

Samen met de reeds zittende bestuursleden Bert Bos, Kees Versteeg, Cees Huisman en Arvid de Bie heeft SSS met een 12 koppig bestuur weer een stevig fundament om de toekomst in te gaan.

Afgetreden zijn Peter Riedijk als voorzitter en Mary Tros als secretaris. Zij hebben hun sporen binnen SSS meer dan verdiend. Mary is tijdens de vergadering als erelid geëerd. Peter heeft in het verleden formeel voor al zijn diensten zijn verenigingsonderscheidingen reeds ontvangen, maar heeft in figuurlijke zin zijn extra onderscheiding in woorden ontvangen van de nieuwe voorzitter.

Gezien de buitengewone hoge opkomst op de ledenvergadering en het applaus wat het bestuur ten deel viel geeft aan dat de leden sterk meeleven met wat er op bestuurlijk niveau plaats vindt. Iets wat het bestuur zeer toejuicht.

Uit de krant