Afbeelding

Gezellige Sint walk through in Piershil

Algemeen 280 keer gelezen

Piershil - De organisatie van de Sint walk through van Piershil kan terug kijken op een zeer geslaagde ochtend. Vrijwilligers waren vroeg in het vroegere gemeentehuis om alles in gereedheid te brengen. Alles werd feestelijk versierd door onder andere de mooie kleurplaten van de kinderen van Piershil en met pakjes-auto-7, gezellige ballonnen, slingers en muziek. Zo waren de vrijwilligers klaar voor de kinderen en ouders/verzorgers. De aankleding is mede mogelijk gemaakt door Dorpsvereniging Piershil.

In de week voor de walk-through zijn de kinderen al getrakteerd op leuke filmpjes, van Sint Flits Piershil, via you-tube. Hier hebben een aantal sponsoren belangeloos aan meegewerkt. De organisatie nodigt iedereen uit deze filmpjes zeker nog even te bekijken. De Pieten gaven een kijkje op hun voorbereidingen, om de kinderen een gezellige ochtend te bezorgen.

Kinderen en ouders/verzorgers waren welkom om tussen 10.30 en 12.30 uur langs te komen om een dansje te doen met de pieten en een praatje te maken met Sinterklaas. Daarna mochten de kinderen die zich hadden opgegeven ook nog een cadeautje halen bij de feestelijke cadeautafel, mogelijk gemaakt door een groot aantal sponsoren.

De organisatie had geen problemen om de maatregelen te handhaven aangezien de kinderen zeer gespreid langs kwamen. Als er gewacht moest worden hield een ieder zijn afstand. 

Het was een feest om al die blije koppies te zien als de kinderen aankwamen lopen en werden ontvangen door de Pieten. Ook dat Sint alle tijd voor hen nam vonden ze spannend maar ook geweldig. 

De organisatie bedankt alle vrijwilligers en wenst iedereen een fijne pakjes avond! 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant