Ad Keller wordt volgend jaar de nieuwe bestuurder van De Hoeksche School.
Ad Keller wordt volgend jaar de nieuwe bestuurder van De Hoeksche School.

Ad Keller volgt Luc van Heeren op

Algemeen 1.633 keer gelezen

Hoeksche Waard - De huidige voorzitter van het college van bestuur van de Hoeksche School, Luc van Heeren, gaat - na bijna 20 jaar voorzitterschap – in mei 2022 met pensioen. In verband met zijn opvolging is de afgelopen maanden een zeer zorgvuldig selectieproces doorlopen waarin schoolleiders vanuit het PO en VO, leden van de beide GMR-en, een vertegenwoordiging van het bestuurskantoor, de bestuurder van De Hoeksche School Kinderopvang en leden van de raad van toezicht gesprekken met kandidaten hebben gevoerd. 

Unaniem is Ad Keller gekozen als nieuwe bestuurder van De Hoeksche School. Ad Keller start per april volgend jaar bij De Hoeksche School en zal, na een korte inwerkperiode, het stokje overnemen van Van Heeren.

Ad Keller is een onderwijsman in hart en nieren. In 1982 is hij gestart als leerkracht op De Gouwaert in Goudswaard, een van de scholen van De Hoeksche School. Momenteel is hij rector/bestuurder van het Krimpenerwaard College in Krimpen aan den IJssel. Keller woont, samen met zijn vrouw, in Dordrecht. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant