De trainersstaf van de GraSHOppers seizoen 2022-2023 is vastgelegd.
De trainersstaf van de GraSHOppers seizoen 2022-2023 is vastgelegd. Privé

Trainersstaf GraSHOppers seizoen 2022-2023 vastgelegd

Algemeen 319 keer gelezen

Oud-Beijerland- Kinderen die kennis willen maken met het voetballen in een vereniging kunnen als ze ongeveer 5 jaar oud zijn starten bij de Grashoppers, de jongste jeugdafdeling van SHO. 

Daar trainen zij op woensdag en spelen op zaterdag intern wedstrijdjes 4 tegen 4. De begeleiding van deze activiteiten is in handen van een vaste groep gediplomeerde trainers/begeleiders die worden bijgestaan door een aantal enthousiaste ouders.

De vaste trainers Patricia Rook, Marcel Bravenboer en trainer/coördinator Fred Kokje zijn ook in het seizoen 2022-2023 weer actief bij de Grashoppers. Helaas moest trainer Jaap van Ruiven door fysieke ongemakken afscheid nemen.

Door deze vaste trainers is de continuïteit bij deze leeftijdscategorie gewaarborgd. Voor de kinderen is een vertrouwde organisatie met vaste gebruiken erg belangrijk. Daarnaast worden ouders wegwijs gemaakt in het geven van voetbaltraining aan (jonge) jeugdspelers. Veel ouders blijven betrokken bij de oudere leeftijdsgroepen en een groot aantal daarvan neemt deel aan de door SHO (in samenwerking met de KNVB) aangeboden trainersopleidingen.

Bovenal is het bij de Grashoppers één groot voetbalfeest waar de kinderen maar zeker ook ouders, grootouders en trainers veel plezier aan beleven. Zaterdag 18 juni werd het seizoen 2022-2023 feestelijk afgesloten met een ouder-kindtoernooi, een springkussen en een gezellig hapje met de hele groep in het jeugdhonk.

De Grashoppers genieten tot woensdag 31 augustus van de zomervakantie, dan starten we weer! Meer informatie over de Grashoppers is te vinden op de site van SHO.

Uit de krant