foto: Heyblom Fotografie
foto: Heyblom Fotografie

Felicitaties voor diamanten echtpaar Elenbaas-de Reus

Algemeen 793 keer gelezen

 Maasdam - Dinsdag 27 september zijn meneer J. Elenbaas (82) en mevrouw N. Elenbaas-de Reus (77) 60 jaar getrouwd. Wethouder Joanne Blaak-van de Lagemaat feliciteerde ze namens het gemeentebestuur met hun diamanten huwelijk. Voor deze speciale gelegenheid had zij een mooi boeket bloemen meegenomen.

Johannes is geboren in Numansdorp en Neeltje in Klaaswaal. De zus van mevrouw woonde in Numansdorp, naast meneer. Op deze manier hebben zij elkaar ontmoet en na 1 jaar zijn ze getrouwd.

Fijn gezin
Het echtpaar heeft 2 zonen, 2 schoondochters en 5 kleinkinderen. Mevrouw is dankbaar voor haar fijne gezin. Pas zijn ze nog met z’n allen naar Sardinië geweest, onder andere voor het huwelijksjubileum.

Zowel meneer als mevrouw Elenbaas zijn altijd actief geweest in de gemeente. Mevrouw doet nog steeds aan nordic walking. Tot 3 jaar geleden was ze nog actiever, totdat ze haar haar nek brak. Meneer was jarenlang vrijwilliger bij de voetbal.

Geheim van een goed huwelijk 
Op de vraag wat het geheim van een goed huwelijk is, geven zij als antwoord: elkaar de ruimte geven, elkaar proberen te verstaan en te helpen als het nodig is.

Uit de krant

Uit de krant