Afbeelding

Zaterdag minuut stilte voor verdronken GOZ speler Mogos

Algemeen 5.089 keer gelezen

Mijnsheerenland - De 18-jarige man die maandagochtend in een sloot dood werd gevonden blijkt Mogos Merke te zijn. De 18-jarige jongen, kwam iets meer dan twee jaar geleden met zijn gezin over vanuit Eritrea. Sindsdien was hij lid van voetbalclub GOZ waar hij in de jeugd begon en sinds dit seizoen bij de senioren zit. 
‘Hij kwam in het 3e elftal terecht en pakte dit enorm positief op. Hij was er altijd en werkte keihard. Zijn plotseling overlijden is een groot verlies voor het elftal, maar met name voor zijn familie,’ aldus het bestuur van de club.

 GOZ speelt zaterdag 18 februari de uitwedstrijd in Ouddorp tegen WFB. Voorafgaand aan de wedstrijd zal er een minuut stilte gehouden worden, ter nagedachtenis aan Mogos. GOZ vraagt iedereen zaterdag massaal naar WFB te komen om GOZ te steunen, maar vooral om Mogos te herdenken. Naast de minuut stilte wil men graag nog één moment kiezen om dit nog eens te doen: Zodra minuut 18 op het scorebord komt wordt iedereen gevraagd te gaan staan (indien mogelijk) en deze minuut te applaudisseren voor ‘Mo’.  

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant