Lekker speuren.
Lekker speuren. Rene Koster

Hoe OERRR ben jij? Ontdek het dit seizoen op Tiengemeten!

Algemeen 407 keer gelezen

Tiengemeten - De natuur blijft een ware ontdekkingstocht, zo ook op het eiland Tiengemeten. Helaas kan dit jaar de Speelnatuur op het eiland niet open voor regulier spelen in verband met een onderzoek naar de waterkwaliteit. Om kinderen dit seizoen wel de natuur en het eiland te laten ontdekken, organiseert Natuurmonumenten dit seizoen extra activiteiten voor kinderen en voor het hele gezin.

Speciaal voor kinderen tot 12 jaar biedt Natuurmonumenten het OERRR programma aan, boordevol leuke, uitdagende en leerzame activiteiten in de natuur onder begeleiding van één van onze boswachters.
De eerstvolgende OERRR activiteit is op zondag 28 mei: Op zoek naar kleine kriebelbeestjes. Je gaat zelf onder begeleiding op ontdekking naar de kleinste bewoners op het eiland. Maar met je vergrootglas veranderen ze zo waar in enorm grote monsters. Kom te weten waarom deze mini-kriebelbeestjes zo van waarde zijn in de natuur. Meer informatie over deze activiteit en de overige activiteiten die dit seizoen plaatsvinden op Tiengemeten vind je hier.

Zelf op ontdekking? Wil je liever zelfstandig met het gezin op pad? Dat kan! Wat dacht je van een Boswachter Bootcamp of ga op een spannende ontdekkingstocht over het eiland. Kijk voor meer informatie op https://www.natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-tiengemeten/tips/kinderen/naar-tiengemeten-met-de-kinderen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant