Dat wordt genieten!
Dat wordt genieten! Privé

Unieke Streekproducten Kerstmarkt in Zuid-Beijerland

Algemeen 594 keer gelezen

Zuid-Beijerland - Een Familie Kerstmarkt op zaterdag 9 december van 17.00 tot 21.30 uur aan de Koninginneweg in Zuid-Beijerland.

Stichting Natuurlijk bij de Boer organiseert de eerste streekproducten kerstmarkt in de Hoeksche Waard. Veel boerderijwinkels en producenten van ambachtelijke Hoeksche Waardse producten, zullen zich als gezamenlijk Foodlab presenteren. Het wordt een échte familiekerstmarkt met vele activiteiten voor de kinderen. Verlicht boogschieten met een echte cowboy, marshmallows roosteren, lampje branden in de Eendrachtskerk voor het Sophia kinderziekenhuis met Sophietje, de mascotte van het kinderziekenhuis . Knutselen met kinderboerderij Landzicht en leuke winterspelletjes maar ook de succesvolle boerderijspelletjes als de bibber koe en koe melken worden niet vergeten.

Natuurlijk bij de Boer heeft in 2023 tal van succesvolle activiteiten voor het Hoeksche Waards Kinderpaspoort “BoerdeReis” georganiseerd. Kinderen die in het bezit zijn van het HW Kinderpaspoort kunnen kosteloos meedoen met alle activiteiten. Als uw kind nog niet in het bezit is van het HW Kinderpaspoort, kunnen zij voor slechts € 2,50 deelnemen aan alle 15 onderdelen van het spellen parcours. Waaronder gratis chocolademelk, zakje popcorn en een échte kerstmuts voor degene die alle spellen gedaan hebben.

Fan van de winterprincessen? Zij zijn speciaal uitgenodigd deze avond. Zing dan mee met Laat het los, laat het gaan of dans mee met de kerstman en zijn elfjes. Zij zijn de gehele avond aanwezig maar van 19:00 uur -19:30 uur geven zij een kinderdisco.  Kortom een super leuk avondje uit met de (klein)kinderen in kerstsfeer. 

In het bezit van een Hoeksche Cadeaubon? Stel hier uw eigen kerstpakket samen. Vele standhouders hebben aangegeven dat zij speciaal op deze avond, aankopen met een Hoeksche Cadeaubon accepteren. Op de website www.natuurlijkbijdeboer.nl vind u de informatie hierover. De hele maand december staat de actie “een lichtje voor het Sophia-kinderziekenhuis” centraal. Met alle deelnemers van het Hoeksche Waards Kinderpaspoort, bezoekers van de Familie Kerstmarkt en tal van andere activiteiten in de Hoeksche Waard proberen we een zo groot mogelijk bedrag bij elkaar te krijgen, zodat ook de zieke kinderen een betere toekomst tegemoet kunnen gaan.

Nieuwgierig geworden naar alle standhouders met streekproducten en kerstcadeaus? Weiderund/Mariënhof, Mientje den Boer met o.a. de kerststal, Molen Landzigt, Boerderij de Kikkershoek, Maria Hoeve Strijen, Ben en Pieters, Verbaas Spruiten, Hoeksche Zuivel, Hoeksche Chips, Van Randwijk, imker van Oord en Biologische kaas van de Biostee. Monica met houten huisdecoraties, kaarsen en kransen. Koop uw kaarten bij Met Liefs uit de Hoeksche Waard, cadeaus van de Passiewaard Hoeksche Waard, Hebbes kinderkleding. Bakker de Ambacht Zuid-Beijerland, Gerda Haken, Oef en Oink conceptstore, Heleen optidee, Diana’s Design en meer..
Ook de inwendige mens wordt niet vergeten. Buiten staat de bar met bier, wijn en fris. En uiteraard glühwein voor een écht kerstsfeertje. Broodje hamburger of beenham, broodje zuurkool met worst. Liever pannenkoeken of een Hollandse stroopwafel, ook dat is mogelijk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant