Het echtpaar met wethouder Paul Boogaard, die langsging met bloemen.
Het echtpaar met wethouder Paul Boogaard, die langsging met bloemen. Elizabeth Heijblom

Echtpaar Kraal-Kortenbout uit Oud-Beijerland viert diamanten jubileum

Algemeen 385 keer gelezen

Oud-Beijerland - Woensdag 17 april was het 60 jaar geleden dat meneer J. Kraal (81) en mevrouw W.J. Kraal-Kortenbout (80) uit Oud-Beijerland in het huwelijksbootje stapten. Wethouder Paul Boogaard ging de dag erna met een mooie bos bloemen onder de arm op visite. Hij feliciteerde hen namens het gemeentebestuur met dit diamanten jubileum.

Jan en Wil zijn geboren en getogen in Rotterdam. Als jongen van Noord en meisje van Zuid ontmoetten ze elkaar op een feestje bij wederzijdse vrienden. En daar sloeg de vonk meteen over. Op 17 april 1964 zijn ze getrouwd. Eind jaren zestig verhuisden ze als jong gezin met inmiddels 2 dochters naar Klaaswaal. Hier werd hun derde dochter geboren. Als enthousiaste tennissers waren ze betrokken bij de opbouw van Tennisvereniging Klaaswaal. Daar brachten ze heel wat uren op de tennisbaan door. Na jaren met veel plezier in Klaaswaal te hebben gewoond, verhuisden ze begin jaren tachtig naar Oud-Beijerland. Daar wonen ze nu nog steeds.

Door het werk van Jan hebben ze tussendoor regelmatig in het buitenland gewoond, onder andere in Portugal, Dubai en Frankrijk. Dit combineerde goed met hun liefde voor (liefst verre) reizen. Wil was hoofd leidinggevende bij Maatschappelijke Dienstverlening Hoeksche Waard (MDV). Samen waren ze lid van de lokale bridgeclub en Jan heeft jarenlang fanatiek gegolfd bij Golfclub Cromstrijen.

Hun gezin is erg belangrijk voor Jan en Wil. Ze zijn de trotse ouders van 3 dochters, opa en oma van 6 kleindochters en 1 kleinzoon, én van 2 achterkleinkinderen. Waarom ze al zo lang en gelukkig samen zijn? Zorg dat je er voor elkaar bent, maar geef elkaar ook de ruimte!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant