Afbeelding

Rien Poortvlietmuseum Leukste uitje Zuid-Holland ?

Algemeen 243 keer gelezen

Tiengemeten - De genomineerden voor het ‘Leukste uitje van Zuid-Holland’ 2022 zijn bekend. Twaalf uitjes zijn in de race voor deze titel. Een vakjury heeft de top 12 vastgesteld.

En één daarvan is ‘ons’ Rien Poortvlietmuseum op Tiengemeten. 

 Nu is het aan de leden van de ANWB. Zij kunnen tot en met 31 oktober hun stem en steun uitbrengen aan hun favoriete uitje in de provincie via Verkiezing Leukste uitje van Nederland <https://manage.pressmailings.com/click/?id=43568475&url=119789&signature=nMqcWwJcMWS33xWgAGb9UMU9Zj0> . Wie de winnaars zijn wordt begin volgend jaar bekend gemaakt.

De top 12 van genomineerde uitjes in Zuid-Holland (in willekeurige volgorde):

1. Avonturenboerderij Molenwaard

2. Museumpark Archeon

3. Rien Poortvliet Museum Korendijk

4. Naturalis Biodiversity Center

5. Miniworld Rotterdam

6. Villa Zebra

7. Mariniersmuseum

8. Vogelpark Avifauna

9. Dino Experience Park

10. CORPUS

11. Omniversum

12. Museum Volkenkunde

Voor de landelijke verkiezing van het ‘Leukste uitje van Nederland’ nomineert de ANWB 39 uitjes. Dit zijn uitjes met een bezoekersaantal boven de 450.000. Diergaarde Blijdorp, de Keukenhof, De Uithof, Duinrell, Madurodam, SPIDO Rotterdam Havenrondvaart, Kunstmuseum Den Haag, Euromast Rotterdam, het Mauritshuis en Plaswijckpark zijn genomineerd namens provincie Zuid-Holland.

Criteria waar de jury en de leden de uitjes op beoordelen: prijs/kwaliteit, sfeer, aanbod, toegankelijkheid voor hele gezin, klantvriendelijkheid en de faciliteiten.

De verkiezing van het ‘Leukste uitje’ wordt georganiseerd door ANWB Eropuit. Dé plek binnen ANWB waar leden inspiratie opdoen voor een leuke dag uit in eigen land. Op www.anwb.nl/eropuit <file:///C:/Users/p291869/AppData/Local/Microsoft/Windows/INetCache/Content.Outlook/GKMFYJ2M/www.anwb.nl/eropuit> kunnen leden ook tickets voor de leukste uitjes met ANWB ledenvoordeel bestellen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant