Het team van Jonas Puttershoek. (foto: CN Fotografie)
Het team van Jonas Puttershoek. (foto: CN Fotografie)
KoopLokaal

Jonas Puttershoek: Voor fietsplezier én tuingemak

Algemeen 1.282 keer gelezen

Puttershoek - Jonas Puttershoek is al bijna 40 jaar hét adres voor fietsen en voor tuin- en parkmachines. Jonas Puttershoek heeft het allemaal: Van nieuw, tweedehands tot en met een vakkundige reparatieservice. Bij Jonas Puttershoek geldt bovendien, wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Het familiebedrijf Jonas Puttershoek begon bijna veertig jaar geleden in Puttershoek.

De derde generatie is inmiddels ook al actief betrokken in het bedrijf. Bijna veertig jaar is een lange tijd en in die periode is er dan ook veel veranderd. We zijn met de tijd mee veranderd en door ontwikkeld om een meerwaarde te zijn in de huidige markt. Men treft in de winkel dan ook een ruime keuze aan robotmaaiers en e-bikes in alle soorten en maten. Voor de Husqvarna robotmaaiers leveren wij het totaal pakket van aanleg tot en met het jaarlijkse onderhoud. Geïnteresseerd of uw tuin ook hiervoor geschikt is? Neem gerust eens contact op met ons.

Kwaliteit en garantie

Zaken als garantie en kwaliteit is waar wij voor staan en daarom heeft de winkel een eigen werkplaats en deskundig personeel. Wij weten raad met alle techniek die komt kijken bij fietsen en bij tuin- en parkmachines. (Merken als o.a. Husqvarna, John-deere en Wolf .) Jonas Puttershoek is specialist van bekende fietsmerken; gewone en elektrische fietsen. Men kan er terecht voor de aanschaf en tevens reparatie van een e-bike, stadsfiets of schoolfiets. Kortom, alle soorten fietsen en voor ‘de fiets van de zaak’ (de lease-fiets). Stap gerust binnen in de ruime en overzichtelijke winkel met fietsen van bekende merken als Gazelle, Batavus en Sparta en laat u zich uitgebreid adviseren.

Motivatie en energie

Ons bedrijf mag zich verheugd weten van een grote klantenkring. Dat is waar wij het ook voor doen. Klanttevredenheid en vertrouwen daar krijgen wij energie van. Wij waarderen het vertrouwen van de klant in ons bedrijf, velen al bijna 40 jaar.

Jonas Puttershoek

Adres: Laning 7 in Puttershoek

Telefoon: 078 6764217

e-mail: info@jonasputtershoek.nl

Website: www.jonasputtershoek.nl

Facebook: jonasputtershoek

Instagram: jonas.puttershoek

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant