Afbeelding
KoopLokaal

Ylona’s Veldboeket: Gezellige en veelzijdige bloemenwinkel

Algemeen 1.794 keer gelezen

Ylona’s Veldboeket is gevestigd aan de Dorpsstraat in Maasdam. De winkel treft men aan beneden aan de dijk, vlakbij de groentezaak van Kooy en is gevestigd in een gezellige, bijzonder sfeervol ingerichte, vroegere aardappelschuur.

Inmiddels bestaat Ylona’s Veldboeket alweer bijna vier jaar. De winkel opende haar deuren op 12 oktober 2017 en sinds die tijd zijn de zaken eigenlijk alleen maar beter gaan lopen. Ylona, zelf tot de sluiting werkzaam bij de bloemenwinkel van Kruithof in Puttershoek vertelt daarover: ‘Het gaat goed met onze winkel. Mensen kunnen hier ook voor van alles terecht waar het bloemen en planten betreft. Natuurlijk voor snijbloemen, maar ook voor de vaste kamerplanten. Daarnaast verkopen en maken we ook zelf bloemstukken. We hebben een ruim assortiment bloempotten en ook andere leuk accessoires. En uiteraard geven wij mensen deskundig advies over de planten die men hier koopt. Wij verzorgen ook bruidsboeketten en tevens  rouwbloemstukken en -boeketten.’

Eigen cadeaubonnen

Bij Ylona’s Veldboeket is men wat betreft bloemen en planten dus echt van alle markten thuis. In de gezellige winkel kan men op ’t gemak even rondkijken of desgewenst advies vragen. En voor wie eens planten of bloemen cadeau wil geven, maar zelf geen keuze kan of wil maken is er ook een oplossing, want Ylona’s Veldboeket werkt met eigen cadeaubonnen. Men heeft overigens zelf eigenhandig de schuur aan de Dorpsstraat nr.37 verbouwd tot de fraaie winkel die het nu is en er zijn ondertussen al drie medewerksters in dienst. Men kan Ylona’s Veldboeket ook vinden op de sociale media, zoals facebook.

Ylona’s Veldboeket

Adres: Dorpsstraat 37, 

3299 BB Maasdam.

Telefoon: 06 51530865

e-mail: YlonasVeldboeket@outlook.com

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant