Afbeelding
KoopLokaal

Belevingswereld van ambachtelijke chocolade bij Chocolin

Algemeen 732 keer gelezen

Oud-Beijerland - Met een open atelier en alleen eigen gemaakte producten is Chocolin in Oud-Beijerland het bezoeken meer dan waard. Met de feestdagen in aantocht ben je bij Chocolin verzekerd van een heerlijk en puur cadeau. Eigenaresse Linda Veldman: “Ik wil mensen blij maken met mijn producten.”

De passie voor chocolade ontstond bij Linda al op jonge leeftijd. Ze volgde de banketbakkersopleiding en deed ervaring op bij verschillende chocolaterieën. Al jong had ze de ambitie om een eigen chocolaterie te beginnen. Die droom is uitgekomen, sinds 1 september heeft Linda een eigen winkel met open atelier.

Linda maakt al haar producten zelf in haar atelier en kiest daarbij voor duurzame en eerlijke producten. Het assortiment is ruim met onder meer bonbons, pindarotsjes, krakelingen en chocblocks. De chocolade is prachtig gedecoreerd met kleuren en sprinkles.

Nu Sinterklaas er al snel aankomt ben je hier op het juiste adres voor een heerlijke chocoladeletter. Wil je toch liever een sinterklaasje of een pietje? Dat is ook mogelijk. 

Voor de kerstdagen heeft Linda onder meer kerstbomen en kerstklokken van chocolade of heerlijke kerstbonbons. Linda: “Van klanten hoor ik dat mijn bonbons altijd zo lekker klein zijn.”

Bedrijven kunnen ook terecht om bijvoorbeeld hun logo te printen in chocolade en dit als relatiegeschenk weg te geven. Linda: “Ik lever maatwerk, alles kan naar wens gemaakt worden.” 

Chocolin is nog op zoek naar personeel voor de zaterdag. Heeft u interesse? Neem dan contact op met de winkel. 

Chocolin

Oost-Voorstraat 47

Oud-Beijerland

Tel. 0186-745054

linda@chocolin.nl

https://chocolin.nl/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant