Martijn en Bart dopen het project Wonen aan de Dijk. (foto Alex Willemsen)
Martijn en Bart dopen het project Wonen aan de Dijk. (foto Alex Willemsen)

Feestelijke start-bouwevent Wonen aan de Dijk in Oud-Beijerland

Algemeen 925 keer gelezen

Oud-Beijerland – Op donderdagmiddag 1 december kwamen de kopers van het nieuwbouwproject Wonen aan de Dijk naar de bouwplaats aan de Oostdijk om de start van de bouwwerkzaamheden te vieren. Op de plaats waar voorheen Taxibedrijf Duifhuizen gevestigd was, zijn door BM van Houwelingen uit Hardinxveld-Giessendam 12 ruime gezinswoningen ontwikkeld die nu gerealiseerd worden. De architectuur van de woningen sluit aan bij de andere woningen aan de Oostdijk en kenmerkt zich onder andere door het gebruik van verschillende soorten gevelsteen, wat een gevarieerd straatbeeld oplevert.

De kopers konden nadat ze hun woning gekocht hadden deze zelf naar wens indelen met behulp van de ‘woningconfigurator’. Met deze handige online tool kan je bijvoorbeeld de woning uitbreiden, een dakkapel toevoegen of de indeling van de woning aanpassen.

Op de bouwplaats sprak Martijn Versteeg, projectontwikkelaar bij BM van Houwelingen, de kopers toe. Hij feliciteerde hen met hun aankoop en haalde in zijn speech nog aan hoe bijzonder het is dat op de plaats waar in het verleden een gasfabriek gestaan heeft, nu 12 duurzame gasloze woningen gebouwd worden.

Na de speech werd de openingshandeling verricht door Martijn en koper Bart, die het nieuwbouwproject doopten door samen een fles bubbels kapot te gooien. Daarna vertrok het gezelschap naar een horecagelegenheid in het centrum van Oud-Beijerland om te proosten op een voorspoedige bouw en om kennis te maken met hun buren en straatgenoten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant